Eficiència energètica

Aldago Energy

Eficiència energètica

A Aldago comptem amb un departament d’eficiència energètica, encarregat de trobar solucions de consum, estalvi i eficiència energètica sobre qualsevol tipus d’instal·lació i edifici. Des d’aquest departament realitzem estudis i executem projectes que milloren notablement les condicions energètiques d’una instal·lació.

Com et podem ajudar a fer més eficient la teva instal·lació?

Monitorització

Mitjançant la monitorització de la teva instal·lació aconseguim conèixer el consum en temps real i la possibilitat de realitzar una gestió eficient d’aquest consum. La monitorització de consums energètics ha esdevingut un pas per convertir les ciutats de tot el món en ciutats intel·ligents o ‘Smarts Cities’.

Aldago - Esquema Monitorització

Des del departament d’Aldago Energy els nostres enginyers realitzen un estudi exhaustiu de qualsevol instal·lació a partir del qual es confecciona una monitorització a mida que s’adequa a les necessitats dels nostres clients.

Energia solar

A Aldago Energy creiem en l’energia solar i, per aquest motiu, treballem amb esforç per extreure’n el màxim rendiment, realitzant instal·lacions de plaques solars ACS i fotovoltaica.

Aldago - Energia Solar
Bateries condensadors

Un dels inconvenients energètics de les instal·lacions amb consums elèctrics elevats o amb unes característiques concretes són les penalitzacions econòmiques imposades per les empreses subministradores d’energia elèctrica.

Per evitar aquesta despesa innecessària, treballem:

  • Dissenyant i instal·lant un equip de bateries de condensadors.
  • Proporcionem una disminució de consum d’energia reactiva.
  • Com a conseqüència, es produeix una disminució de la factura elèctrica.
Aldago - Bateries Condensadors
Millores al sistema de clima

La climatització d’un espai és una de les instal·lacions que mes repercussió energètica te dins d’aquest ja que els consums son elevats. Disposem d’unequip encarregat de realitzar anàlisis que detectin problemes en el consum i que optimitzen la utilització dels sistemes de clima. 
A més executem tot tipus d’instal·lacions que milloren el teu confort.

Aldago - Sistema de Clima
Estudis lumínics

A Aldago Energy comptem amb un equip tècnic encarregat de realitzar estudis lumínics que milloren l’eficiència de la instal·lació,, així com el seu perfil lumínic.

  • Realitzem simulacions informàtiques.
  • Executem els projectes amb les últimes tecnologies lumíniques com ara la tecnologia LED.
Aldago - Estudis Luminics