Blog

Et donem la benvinguda a la nova web!

Et donem la benvinguda a la nova web d’Aldago i en concret a aquest blog, on trobas tot un seguit de temes que estem convençuts seran del teu interès:

  • Les últimes tecnologies utilitzades en matèria d’eficiència energètica
  • Articles tècnics
  • Novetats en els sectors energètics, obra civil i manteniment integral
  • …i les últimes notícies d’Aldago

Per qualsevol consulta no dubtis en contactar amb nosaltres, i recorda que… Treballem per oferir el servei que necessites!!

Read more

Aldago al Saló de Cent

Aldago ha realitzat amb èxit la instal·lació de la renovació d’aire del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea de Relacions Internacionals.

Aquesta instal·lació s’ha efectuat substituint el sistema de producció de fred per un nou sistema amb elements fan coil. A més s’ha integrat al sistema de control existent a la resta de l’edifici.

Gràcies a aquesta instal·lació s’ha millorat notablement el confort i l’eficiència d’aquesta.

Read more

Adjudicades les obres al Centre Cívic Josep Mª Trias i Peitx

Adjudicades les obres d’arranjament del Centre Cívic Josep Mª Trias i Peitx de Barcelona.
Enunciem una nova adjudicació d’Aldago. En aquesta ocasió ens encarregarem de realitzar l’arranjament de l’accés al Centre Cívic Josep Mª Trias i Peitx ja que aquest es compartit actualment amb la Biblioteca Miquel Llongueras.
Aquesta obra implicarà realitzar un desplaçament de la porta, així com el del quadre general elèctric i suposarà una millora notable a la funcionalitat dels edificis afectats.

Read more

Adjudicació d’obres al Districte de les Corts


Adjudicades les obres d’arranjament i ampliació de les voreres del carrer Taquígraf Serra
 al Districte de Les Corts de Barcelona.
Es tracta d’un carrer de 15’20 m. d’amplada i 252m. de longitud on l’equip d’Aldagoens encarregarem d’ampliar la vorera de la banda mar per poder albergar en un futur el carril bici.
A més, donat que l’estat dels paviments de les voreres no és l’adequat, actuarem també renovant paviment de panot, vorades, rigoles, guals, embornals i escocells, arranjant totes les deficiències existents.

Read more