Aldago - Edificis Nobles Ajuntament Barcelona

Edificis Nobles de l’Ajuntament de Barcelona.

Monitorització d’instal·lacions elèctriques a diferents edificis nobles de l’Ajuntament de Barcelona, Districtes de Sants, Sant Andreu, Les Corts i Gràcia.

Client: Ajuntament de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona està sensibilitzat amb l’eficiència energètica i el consum dels seus edificis i per aquest motiu hem rebut l’encàrrec de monitoritzar diferents edificis públics.

Les nostres instal·lacions es troben connectades a plataformes digitals d’accés públic o privat on poder consultar en tot moment el consum en temps real dels edificis, tant dels sistemes de clima, com de l’enllumenat i el consum de gas. També es poden consultar les temperatures i humitats de l’interior de l’edifici i els exteriors.

Read more
Aldago - Biblioteca Can Fabra

Biblioteca Can Fabra

Redisseny d’instal·lació de clima a la Biblioteca Can Fabra, Districte de Sant Andreu (Barcelona)

La Biblioteca Can Fabra de Sant Andreu (Barcelona) es un símbol de la ciutat amb un nombre d’usuaris molt elevat. El funcionament del sistema de climatització era molt precari degut a la elevada ocupació del centre i a l’estat com es trobava el mateix sistema.

A partir de la comanda realitzada per l’Ajuntament de Barcelona, vam realitzar l’aïllament dels conductes exteriors de clima, una nova distribució i dimensionat dels conductes interiors i la instal·lació de filtres solars a totes les finestres del centre, ja que era una entrada de calor notable i un punt vulnerable energèticament.

Read more
Aldago - Seu del Districte de Sant Andreu

Seu del Districte de Sant Andreu.

Instal·lació de bateries de condensadors a la Seu del Districte de Sant Andreu (Barcelona)

L’Ajuntament de Barcelona va detectar un consum d’energia reactiva a diferents edificis públics i va confiar en nosaltres la seva regularització. Per solucionar el problema vam instal·lar bateries de condensadors que van reduir el consum de reactiva i per tant el cost econòmic que això implica. Les bateries van ser dissenyades per a cada centre, adaptant-se al seu consum, necessitats i condicions elèctriques.

Read more